Meidän tarina

Meidän tarina

Verkkokaupasta osakeyhtiöksi

Narskuttelu Oy syntyi 2017 Kiteellä, Itä-Suomessa. Herra Hopun eli Pekan reseptien mukaan valmistetut tuotteet olivat herättäneet mielenkiintoa niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoillasen verran runsaasti, että kymmenen vuotta aiemmin aloitettu yritystoiminta vaati kasvutilaa ympärilleen.

Kiteen kutsu

Pekka oli vaimonsa Mariannen kanssa palannut Amerikan opinnoiltaan takaisin Suomeen ja Kitee kutsui tulevaa yrittäjäpariskuntaa turvallisena ja puhtaana ympäristönä perheen perustamista ajatellen. Pieni paikkakunta tarjosi mahdollisuuden myös verkkokaupan syntyyn.

Verkkokaupan synty

Verkkokaupan ensimmäinen ja ainoa tuote oli alussa hampaiden narskuttelua helpottavat purentasuojat. Myöhemmin tuotevalikoima lisääntyi lisääntymistään. Tänä päivänä Narskuttelu.fi-verkkokauppa on yksi Suomen kattavimmista suuhygienia tuotteiden tarjoajista

Pieni ksylitolipastillitehdas

Farmasian teknologian tohtorina työskentelevä Pekka ei myöskään epäröinyt tarttua tilaisuuteen valmistaa omia ksylitolituotteita, kun hänelle tarjottiin siihen sopivaa laitteistoa. Keski-Suomesta löytynyt vanha hiilitablettikone oli jäänyt pölyttymään eläköityneen apteekkarin varastoon. Tämä yksi entisen koulukaverin soittama puhelu käänsi Pekan yrityksen suunnan. Tablettikone matkasi Kiteelle ja oma autotalli rakennettiin elintarviketilaksi eli pieneksi pastillitehtaaksi. Toki tuo laite olisi sopinut makeistenkin valmistukseen mutta suun hyvinvoinnin puolestapuhujana Pekka koki ksylitolituotteiden valmistuksen omaksi vahvuudekseen.

Narskuttelu Oy tänään

Täysksylitolipastillit, koivunmahlahammastahna, kuivansuun pastillit – mitä seuraavaksi keksitään? Tuotekehitys ja kasvuvauhti ovat Narskuttelu Oy:llä toiveikkaat. Pekan pieni autotalliyritys on kasvanut jo kolme henkilöä työllistäväksi tehtaaksi Puhoksen teollisuusalueelle. Narskuttelu Oy:llä panostetaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen.

Herra ja Rouva Hoppu perustivat yhdessä perheen sekä yrityksen. Yhdessä mennään jatkossakin eteenpäin, kehittäen ja valmistaen yritystä kansainväliseen kasvuun. Tällä perheyrityksellä on suunta selvänä ja katse kohti tulevaisuutta.

Lisää meidän tiimistä löydät täältä.