Tuotteet

Ksylitolituotteet

Valmistamme Kiteellä omassa tuotannossamme ksylitolipastilleja, -purukumia, -tikkareita sekä -hammastahnaa. Kaikkia tuotteita yhdistää suuri ksylitolipitoisuus. Valikoimassamme on lukuisia eri makuja ja valmistamme tuotteita myös yrityksille toiveiden mukaan.

Täysksylitolipastilleja on saatavana useissa eri pakkausvaihtoehdoissa. Jälleenmyyntiin tuotteet myydään myyntierittäin.

Pastilleistamme löytyy 20 eri makuvaihtoehtoa ja edulliset 1 kilon ksylitolipastilli tukkupussit päiväkotiin, kouluun ja kotikäyttöön.

Valmistamme myös kuivalle suulle suunnattuja pastilleja. Kuivan suun ksylitolipastillit sisältävät kosteuttavaa betaiinia ja syljeneritystä lisäävää omenahappoa.

Ksylitolipurukumi on koostumukseltaan pastillimainen ja sisältää 50% ksylitolia. Purukumit pakataan metallisiin rasioihin. Aitoja ja erilaisia makuvaihtoehtoja kuten kuusenkerkkä, salmiakki tai chilisavu.

Xylitol tikkari

Ksylitolitikkareiden valmistus aikoi vuonna 2020. Tikkarit sisältävät 30% ksylitolia ja pelkästään hammasystävällisiä ainesosia. Sopivat herkutteluun ja jälkiruoaksi.

Ksylitolitikkareiden makuvaihtoehtoja on myös runsaasti. Myös aikuiseen makuun!

Etenkin kuivalle ja herkälle suulle tarkoitettu ksylitolihammastahna. Ksylitolihammastahna DentalXylitol sisältää 30 % ksylitolia ja lisäksi siinä on Pohjoiskarjalaista koivumahlaa. 

Hammastahna on vaahtoamaton eli natriumlauryylisulfaatiton hammastahna ja koostumukseltaan kosteuttava. Tahnassa on lisäksi kalsiumfosfaattia puhdistamaan hammaspintaa ja mahdollistamaan hampaan mineralisaatiota. Tahna sisältää fluoria 1450 ppm.